Mailbox – llisca el teu correu com més et convingui

Mailbox, és una app de gestió de correu per iPhone. Els seus creadors han associat les possibilitats tàctils del iPhone per fer una gestió del teu correu d’allò més encertada i pràctica. Quan reps un correu a la teva safata d’entrada, lliscant el dit sobre el mateix a dreta o esquerra pots fer que:

– marcar-lo com a llegit, lliscant el correu a la dreta fins a mitja pantalla

– eliminar-lo, lliscant a la dreta més enllà de mitja pantalla

– ajornar la seva lectura, programant un avis posterior (snooze), lliscant fins a mitja pantalla a l’esquerra. S’obrirà un menú on es podrà escollir diferents opcions d’avis, que es poden ajustar a configuració.

– arxivar el correu a una llista de lectura, lliscant més enllà de mitja pantalla a l’esquerra. S’obrirà un menú per escollir a quina llista volem arxivar el correu, també es poden configurar.

De moment l’aplicació sols es pot enllaçar amb una compte de correu gmail.  Per fer-ne ús cal descarregar-se l’aplicació, facilitar el nostre correu gmail, i entrem en un període d’espera, que en el meu cas han estat quasi tres setmanes… diuen que és per assegurar-ne un bon servei, donat el nombre tant elevat de sol.licituds que tenen. Jo la veig realment còmode i pràctica per gestionar el teu correu, això si, a l’iPhone, perquè a l’iPad queda desaprofitada la pantalla, tot i que la idea del lliscament és molt bona i també hauria de ser igual d’útil d’emprar en una versió optimitzada per la tauleta. Totalment recomanada si necessites gestionar de forma àgil el teu correu i disposes d’un iPhone.

Aquest és el vídeo promocional

I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Tagged with:
Arxivat a APPS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic per a seguir aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Evernote & Educació
Ipad Classroom
%d bloggers like this: