Zendone – productivitat GTD, ara també a iOS

Unknown-2Zendone és un aplicatiu web que ens permet gestionar les nostres tasques aplicant el sistema GTD (Getting Things Done) de David Allen. De forma molt resumida és un sistema d’organització que no es centra en les prioritats, sinó en l’elaboració de llistes de contextos. Es basa en els següents cinc principis:

 • Recopilar
 • Processar
 • Organitzar
 • Revisar
 • Fer

Per saber-ne més us recomano llegir i seguir el bloc de David Torné.

Zendone així doncs, és un dels molts programes disponibles per ajudar-nos a gestionar el temps. El seu disseny i ús és molt intuïtiu i potent alhora. Però el que em va decidir a provar-lo, ja fa quasi un parell d’anys, és que s’integrava a la perfecció amb Evernote i Google Calendar. Evernote és fonamental per a mi, i això em permetia gestionar projectes i tasques també des de l’aplicació d’Evernote amb combinació amb Zendone. La contra va ser, que la visualització i ús a l’ipad no estava gens optimitzat, i això em va portar a desestimar-la al poc temps.

Captura de pantalla 2013-02-24 a les 20.59.06

Avui he vist que el passat mes de gener van llençar una versió per iPhone, i que en breu o faràn per Android. Actualment ja no està en fase beta, però continua oferint una versió gratuïta, i una altra de pagament amb nombre il.limitat de notes integrades amb Evernote. La versió per l’iPhone ofereix unes pantalles de gestió seguint el mateix proces que la versió web. Però a l’iPad la veritat és que l’aplicació és veu poc agradosa. Així i tot crec que val la pena anar seguint la seva evolució i esperar una pròxima versió per iPad, que tregui tot el potencial a la seva pantalla i gestos multitouch. Doncs el cert és que Evernote i Zendone fan una parella ideal per ballar GTD 😉

I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Arxivat a APPS
One comment on “Zendone – productivitat GTD, ara també a iOS
 1. Dan ha dit:

  I would recommend checking out Gtdagenda for an online GTD manager.

  You can use it to manage your goals, projects and tasks, set next actions and contexts, use checklists, and a calendar.
  Syncs with Evernote, and also comes with mobile-web version, and Android and iPhone apps.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic per a seguir aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Evernote & Educació
Ipad Classroom
%d bloggers like this: