Converteix el teu iPad en un robot controlat a distància

L’iPad ha canviat el concepte de dispositiu mòbil multitasca i multifuncional, això és evident i s’està fent realitat en molts i diversos àmbits. Però l’aparició del tablet ha portat en paral.lel el desenvolupament de moltes iniciatives que fan d’aquesta innovació una veritable revolució, que m’atreveixo a pronosticar que tot just a començat. Mostra d’això son els centenars de milers d’aplicacions que desenvolupadors autònoms han creat, així com accessoris que augmenten les possibilitats i diversitat d’ús de l’aparell. Accessori futurista com el que mostra el següent vídeo, i ja que el meu àmbit és el de l’educació… tindria cabuda, en un futur, un invent  semblant com recolzament al mestre? Sembla difícil oi? Però coses més inversemblants han succeït… En tot cas, i tornant a l’efecte col.lateral, és una gran eina per introduir a l’aula. Aquest curs al nostre centre hem apostat per l’iPad com eina 1×1 pels alumnes d’ESO1, no tant per l’innovació tecnològica del dispositiu (que la té enfront els netbooks), sinó pel canvi metodològic que mica en mica esperem que provoqui. I no tingueu dubte que ho està fent!

Anuncis

I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Arxivat a iPad, X PENSAR-HI...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic per a seguir aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Evernote & Educació
Ipad Classroom
%d bloggers like this: