PROYECTO #GUAPPIS: Showbie – facilitar el flujo de trabajo con dispositivos móviles

See on Scoop.itiPad classroom

En un interessant article de @ riley_ed exposa com en un entorn educatiu de 1×1 amb iPad, el procés de distribució de tasques, recollida, correcció i redistribució novament l’estudiant podria arribar a ser un autèntic tedi per al professor (sobretot aquells més insegurs amb la tecnologia). Qüestiona si en tot cas és el model més apropiat, i alhora analitza diferents opcions (Dropbox, GoogleDocs, Mail ..) i ens proposa l’ús de Showbie com a millor opció.

See on proyectoguappis.blogspot.com.es

Anuncis

I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic per a seguir aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Evernote & Educació
Ipad Classroom
%d bloggers like this: