Snapguide

;

Snapguide és una app gratuïta per iOS, de moment dissenyada per iPhone tot i que es pot utilitzar sense problemes al iPad. Ens permet crear fàcilment guies, tutorials… (previ registre a l'aplicació). Es poden editar d'una forma molt visual i senzilla des del mateix dispositiu, així com visualitzar-los posteriorment i compartir-los amb qui vulguem. Alhora funciona com una xarxa social on es poden deixar comentaris, likes i seguir als usuaris/editors.

;

Les guies s'elaboren amb tants steps (passos a mode de diapositives o targetes) com vulguem crear, els quals poden contenir text, foto o vídeo. Al següent enllaç podeu veure un tutorial sobre Snapguide creat amb la mateixa aplicació per @brit.

Aquesta aplicació te un gran potencial pedagògic, tant per l'ús del mestre com dels alumnes. A banda de crear tutorials/guies, es poden presentar els passos d'un projecte, mostrar els continguts d'un tema de forma original… I amb el disseny de l'aplicació visualitzar-lo de forma seqüencial, o anant directament al step que ens interessi. Tot això amb el suport d'imatges i vídeos i podent compartir-los amb els alumnes o a l'inrevés, i amb l'opció de deixar comentaris, per valorar, deixar opinions… Aquí teniu dos exemples:

Com pujar vídeos a YouTube

How to Add Using the Hundreds Chart

Snapguide també té una versió web on també poder visualitzar les guies que es publiquen.

;

Anuncis

I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Tagged with: , , ,
Arxivat a #Edtablet, APPS, iPad
One comment on “Snapguide
  1. 368love ha dit:

    Per mi snapguide m’ha agradat molt!!! Trobu k es molt util

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic per a seguir aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Evernote & Educació
Ipad Classroom
%d bloggers like this: