Screencast amb l’iPad / gravació de la pantalla

Display Recorder, ens permet fer gravacions de la pantalla de tot el que estem visualitzant a l’iPad. També podem gravar-hi el so que es capti pel micròfon de l’aparell. Aquesta gravació posteriorment la podrem pujar a YouTube o exportar-la a alguna altra aplicació, com iMovie…

L’aplicació permet configurar alguns paràmetres de la gravació, com qualitat, durada…

No es pot inserir res a posteriori desde la mateixa app, per tant si volguessim incloure text, ressaltar… ens caldria fer-ho des de una altre aplicació.

És la primera aplicació d’aquest tipus que Apple permet a la seva AppStore. Relliscada? O canvi de política? Per tant si us agrada o li veieu utilitat, per preu i possible disponibilitat en un futur, jo no trigaria gaire en descarregar-la…

Aquí teniu un exemple del Screencast que he fet sobre l’app fent ús de la mateixa (la qualitat un cop penjada no es gaire bona…)

Anuncis

I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Tagged with: , ,
Arxivat a APPS, iPad

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic per a seguir aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Evernote & Educació
Ipad Classroom
%d bloggers like this: