Apple vol revolucionar el món de l’ensenyament a partir de l’iPad

Apple ha presentat dos productes que pretenen revolucionar el món de l’ensenyament. A partir del dispositiu iPad, volen que el tablet sigui el nucli entre professor i alumne. I l’aprenentatge es faci a partir de llibres digitals, totalment interactius plens d’animacions, vídeos, exàmens i formularis. És més, Apple ens dona les eines a tothom, i de forma gratuïta, perquè tinguem accés a la creació d’aquests llibres digitals.

Aquestes productes són:

El primer producte a presentar a estat iBook 2iBook és l’aplicació per llegir llibres digitals. La primera versió complia amb bona nota si la comparem amb els altres lectors digitals. La segona versió surt de la pretensió de “llegir” i es submergeix en la interactivitat. Preten ser el substitut total del llibre de text.


El segon producte és  iBooks Author, un creador de llibres digitals per iBooks. És gratuït i permetrà a tots els usuaris que ho vulguin crear llibres digitals amb les funcionalitats esmentades, i publicar-les. De forma que:

Qualsevol persona amb un ordinador Apple, amb OS LION X com a requeriment, podrà crear llibres digitals amb formularis, vídeos, animacions… d’una forma senzilla. Aquest editor, ja disponible, té una aparença com Keynote i permet la publicació d’una prova a l’iPad i la posterior publicació a la botiga de llibres digitals.


 via @bitscatalans

Anuncis

I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Arxivat a APPS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic per a seguir aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Evernote & Educació
Ipad Classroom
%d bloggers like this: