Tutorial Instapaper

Cada cop tenim i rebem més informació via internet, no sempre podem llegir-la en el moment de veure-la, o no estem al nostre ordinador per guardar-la a “favorits”.  Instapaper funciona com un magatzem, ens permet amb un sol clic a la icona de la barra de menú del nostre explorador guardar qualsevol pàgina web.  Instapaper permet ordenar la informació guardada per carpetes, al registar-se tenim una carpeta inicial “Read it Later”, però en podem crear més, i cada una pot tenir el seu botó per guardar (bookmarklet).  També podem obtenir una versió en text de les pàgines guardades. Es sincronitza amb dispositius mòvils (smartphones, tablets…) per a poder consultar la informació en qualsevol indret.

Si us cal més informació consulteu aquest tutorial.

I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Arxivat a TUTORIALS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic per a seguir aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Evernote & Educació
Ipad Classroom
%d bloggers like this: